ArtEZ finals in Grote Kerk

Artez finals in Academiehuis-Grote Kerk

ZWOLLE – De eindexamenstudenten van ArtEZ Academie voor Art & Design in Zwolle presenteren hun eindexamenwerk in de Grote Kerk – Academiehuis. Dit duurt twee weken.

Er is werk van kunstenaars in allerlei ontwerpen te zien. Ook zijn de makers aanwezig om te praten over hun werk. Hét moment om kennis te maken met de nieuwe lichting striptekenaars, animatoren, illustratoren, ruimtelijk ontwerpers, interieurvormgevers, grafisch ontwerpers en docenten beeldende kunst en vormgeving. 

De ArtEZ finals zijn gratis toegankelijk van 4 juli t/m 14 juli. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op finals.artez.nl

Meet-Ups
Eindexamenstudenten Docent Beeldende Kunst & Vormgeving presenteren hun educatieve expertise tijdens Meet-Ups. Er worden lezingen en experimentele workshops georganiseerd en radio gemaakt. De Meet-Ups zijn te bezoeken op 5, 6, 12 en 13 juli van 16.00 – 20.00 uur in de Grote Kerk – Academiehuis. 

Gratis toegankelijk
De ArtEZ finals zijn gratis toegankelijk van donderdag 4 juli tot en met zondag 14 juli. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 11:00 tot 21:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. 

PROTO Zwolle
De ArtEZ finals 2019 maken deel uit van PROTO. PROTO is een tiendaags Art & Design event waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Kijk voor een totaaloverzicht op www.protozwolle.nl