Door en door Zwolle

Wiens gezin kan op 29 juni 2019 Zwolle binnenstebuiten keren? Meld je dan aan via de website www.doorendoorzwolle.nl.

ZWOLLE – Toerist zijn in eigen stad; wie wil dat nou niet? De binnenstad is op zoek naar kleine en grote ontdekkers buíten de binnenstad, die de Zwolse binnenstad op 29 juni binnenstebuiten willen keren.

Gezocht: gezin uit Stadshagen

Voor deze ‘expeditie’ zoeken we een gezin uit Stadshagen, dat voor de andere gezinnen uit de wijk (en natuurlijk ook alle andere Zwollenaren die buiten de binnenstad wonen :-)) op ontdekkingstocht gaat door Zwolle. Eigenschappen voor deze ontdekkers: nieuwsgierig, ‘durfals’, open staan voor iets nieuws of bijzonders. Een gezin dat zich willen laten verrassen door het leuke en onbekende uit hun eigen binnenstad.

Op expeditie door Zwolle? Meld je aan!

Wiens gezin kan op 29 juni 2019 Zwolle binnenstebuiten keren? Diegene kan zich aanmelden via de website www.doorendoorzwolle.nl.

ZwolleFonds zal uitgebreid verslag doen van de ervaringen via een mooie videoregistratie, zodat ook andere Zwollenaren van buiten de binnenstad de ontdekkingen kunnen meebeleven.

Actievoorwaarden

• In verband met de geplande activiteiten is de minimale leeftijd voor kinderen 8 jaar.

• Je bent met je gezin woonachtig in Stadshagen.

• Meld je aan vóór woensdag 19 juni!

Door en door Zwolle

De binnenstad heeft ook voor door-en-door-Zwollenaren nog veel verrassingen te brengen. Door en door Zwolle is een initiatief van Het Zwollefonds voor Zwollenaren om die verrassingen zichtbaar te maken zodat iedereen optimaal kan genieten van de binnenstad.