Expositie Maartje Roos verlengd

Het vernieuwende werk van kunstfotograaf Maartje Roos is een maand langer te zien
ZWOLLE – De foto-expositie “Terug naar de Toekomst” in kunstruimte het Langhuis loopt door tot en met 13 december. Het vernieuwende werk van kunstfotograaf Maartje Roos is daarmee een maand langer te zien. De expositie bezoeken kan van donderdag tot en met zondag, 13.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Goudsteeg 8, Zwolle. 
 
Meet & Greet en persoonlijke rondleiding met Maartje Roos
Maartje Roos is op de volgende dagen persoonlijk aanwezig: aanstaande zaterdag23 november, zondag 1 en vrijdag 13 december. Op deze dagen kunt u tussen 13.00 uur en 17.00 uur uit eerste hand uitleg over haar werk krijgen. 
 
Over de expositie: Terug naar de toekomst
In opdracht van het Langhuis maakte Maartje Roos de tentoonstelling Terug naar de Toekomst. Voor bezoekers lijkt het alsof een tijdmachine de kunstenares naar het verleden heeft gebracht, waar zij met een fototoestel de werkelijkheid vastlegde. Kernbeeld van de tentoonstelling is een nieuw werk, waarin 17e-eeuws Zwolle centraal staat. De kunstenares heeft zich voor dit beeld laten inspireren door het werk van de beroemde 17e-eeuwse Zwolse schilder Gerard ter Borch en de historische Zwolse binnenstad. De foto draagt de titel “Ter Borch Untitled”.
 
Het Langhuis is open op de volgende dagen: 
woe 20 tot zaterdag 23 november, zaterdag 30 november en 01 december, zondag 8 december en vrijdag 13 december. Overige dagen kunt u als u zeker wilt zijn even bellen voor een afspraak met Corry Gillissen- 0653918139
 
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met pr.langhuis@gmail.com