Geen tijd om het zelf te leren en te doen? Schakel dan een professional in

Iedereen kan bij platform 9 een training of workshop volgen

Voor ondernemers

ZWOLLE – Platform 9 is er voor ondernemers die geen afdeling ICT of een afdeling Financiën hebben en die geen marketeer, schrijver, ontwerper of webbouwer in dienst hebben, terwijl men wel al die zaken moet regelen om zijn of haar bedrijf draaiende te houden, te laten groeien en in de spotlights te zetten. Het hoort allemaal bij het ondernemerschap.

Iedereen kan bij hen een training of workshop volgen waarin jij of jouw medewerkers de basiskennis en -vaardigheden leren die nodig zijn om onafhankelijk je bedrijf te runnen op weg naar groei en succes. En wil je het liever uitbesteden? Platform 9 biedt professionele diensten om je te ontzorgen.

Door ondernemers

Het is hun droom dat Platform 9 uitgroeit tot dé plek waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten en inspireren, van elkaar leren en met elkaar samenwerken op weg naar onafhankelijkheid, groei en succes. Daarom werken zij samen met partners die diensten, praktische workshops en trainingen aanbieden die passen bij de filosofie van Platform 9.

Hoe kunnen zij jou helpen?

Zij maken graag vrijblijvend kennis met je, verwelkomen je als deelnemer aan een van de trainingen of als partner om het aanbod uit te breiden. 

Platform 9 zijn Helga de Boer en Trea ten Kate. Zij zijn sterke, ondernemende vrouwen en staan stevig en onafhankelijk in hun pumps. Zij geloven dat onafhankelijkheid de weg is naar succes. Ze geloven in samenwerking en het delen van kennis en ervaring om zo samen sterker en onafhankelijker te worden. Zo is Platform 9 ontstaan.

Bij Platform 9 volgt men praktische trainingen en workshops, zonder fratsen, waarmee de deelnemer zijn of haar onafhankelijkheid vergroot. In de trainingen gaat een ieder zelf aan de slag. Ze werken niet met oefenmateriaal. Je leert door te doen en alles wat je leert en ontwikkelt is direct klaar voor gebruik in jouw bedrijf. Zo werk jij zelf aan het succes van jouw bedrijf! 

Zij weten natuurlijk niet alles en hebben niet overal verstand van. Daarom werken zij graag samen met onafhankelijke en ondernemende mensen, die op hun beurt hun vakkennis en inspiratie delen, door workshops, trainingen en hun diensten aan te bieden op ons platform.