Informatiemarkt bij Landstede MBO

Wat is er te doen bij Landstede

ZWOLLE – Binnenkort houdt Landstede MBO in Zwolle een Informatiemarkt voor leerlingen die nog geen keuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding en die op zoek zijn naar een opleiding met toekomst.

Op donderdag 22 augustus van 18.00 – 20.00 uur is iedere geïnteresseerde van harte welkom op onze locatie Fuchsiastraat 1. Hier zijn alle Landschappen en opleidingen die in Zwolle worden aangeboden aanwezig. De overige locaties in Zwolle zijn gesloten.

De opleidingen van de volgende Landschappen zijn present: Gezond & Wel, Handel & Commercie, ICT & Technologie, Mooi & Mode, Office & Management, Onderwijs & Opvoeding, Sport & Bewegen, Transport & Logistiek, Veilig & Beschermd, Vormgeving & Entertainment en Vrij & Gastvrij. Wie interesse heeft in de “groene” opleidingen kan naar de Informatiemarkt op Zwolsestraat 63a in Raalte komen.

Meer informatie

Op de website van Landstede MBO is meer informatie te vinden. (www.landstedembo.nl). Hier kan men zich ook aanmelden voor de Informatiemarkt. Bel voor aanvullende informatie het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).