Informatiemiddag in Gift City

De Gift City houdt een informatiemiddag op zaterdag 15 februari

ZWOLLE – De Gift City is een plek waar mensen binnenkomen en op vrijwillige basis bij één van de onderdelen van de Gift City aan het werk gaan. Naast het City Café bestaat de Gift City uit: de Keuken, de Twinkelwinkel, het Talentenbureau en de City Meubelloods.

Het bijzondere van de Gift City is dat deze Stichting wordt gevormd door mensen uit alle lagen van de bevolking. Zo kunnen mensen, of ze nu sterk, zwak, rijk of arm zijn, samen de Gift City tot een plek maken waar je mag zijn zoals je bent. Het is mooi om te zien dat mensen zichzelf hervinden en waar mogelijk stappen durven zetten richting een betaalde baan, waar ze zich gezien voelen en op hun plek zijn.

Vrijwilligers

Veel vrijwilligers, ondernemers, instanties en onderwijsinstellingen zorgen samen voor het bestaan van het unieke concept van de Gift City. Wie ook vrijwilliger wil zijn kan naar de informatiemiddag komen. Deze is op zaterdag 15 februari. Men kan kijken wat eenieder voor elkaar kunnen betekenen. Ook voor wie zijn of haar steentje wil bijdragen. Tijdens een korte presentatie zal men vertellen over de mogelijkheden bij de Gift City. Na deze presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen. Kijk ook op de website www.degiftcity.nl voor meer informatie en actuele vacatures.

Praktische informatie:  De informatiemiddag is van 12:00-15:00 uur. De presentatie wordt gegeven om 13:00 uur. Er is deze middag volop gelegenheid om vragen stellen.

Locatie: de Gift City, Rieteweg 12, Zwolle.