Jansen Vastgoed biedt online supermarkt


ZWOLLE- De online websuper Picnic gaat ook in Zwolle boodschappen gratis bezorgen.
Daarvoor betrekt Picnic een nieuwe hub, in het door Jansen Vastgoed opnieuw tot leven gebrachte LUX038 terrein (voormalig Vishay terrein) aan de Ceintuurbaan.
Klanten kunnen straks ook in Zwolle via de Picnic app online hun boodschappen doen en gratis laten bezorgen. Hiervoor neemt Picnic zijn intrek op het LUX038 terrein aan de Ceintuurbaan, schuin tegenover PEC Zwolle ’s MAC³PARK-stadion.


De inrichting van deze locatie ondergaat een ingrijpende metamorfose, met behoud van de karakteristieke industriële look. De ontwikkeling en exploitatie worden verzorgd door Jansen Vastgoed. Namens Picnic werd de transactie begeleid door Box vastgoed.
“Picnic wil het ‘aan-de-deur gemak’ graag aan zo veel mogelijk mensen aanbieden, dus ook in Zwolle”, zegt Jansen. “Dat sluit ook aan op deze tijd waarin je drukte wilt vermijden.

Picnic zoekt graag samenwerking met lokale ondernemers en landelijke webwinkels, bijvoorbeeld voor de snelle verwerking van retouren.”
De Zwolse Picnic primeur start eind oktober [of andere moment], zodra de nieuwe hub aan de Ceintuurbaan is opgeleverd. Doel is om het aantal van 30 bezorgers en 10 elektrische autootjes voor het eind van dit jaar te verdubbelen.