Kennismaking met Muziek bij Dubbelgreep

Samen zingen, muziek maken en gevoel voor ritme en melodie ontwikkelen is niet alleen heel leuk, maar ook heel belangrijk!

ZWOLLE – Binnenkort start bij Dubbelgreep de nieuwe cursus “Kennismaking met Muziek”. Deze cursus is dé aangewezen manier om basisschoolkinderen van groep 3 t/m 6 op een speelse manier kennis te laten maken met muziek.

Samen zingen, muziek maken en gevoel voor ritme en melodie ontwikkelen is niet alleen heel leuk, maar ook heel belangrijk! Door middel van veel spelletjes en het gebruik van een speciaal blaasinstrument gaan de deelnemers samen op muzikaal avontuur.

In de lessen leren zij de beginselen van muziek aan, zoals notenlezen. Onder leiding van de nieuwe docent Alette van de Belt komen ritme, samenspelen, luisteren, zingen en spelen aan bod. Aan het einde van de cursus maken de kinderen kennis met verschillende instrumenten, zoals klarinet, viool, gitaar of piano. Hierna kunnen zij ervoor kiezen om op een instrument verder te gaan.

Alette geeft de lessen in Zwolle Zuid, Zwolle centrum en/of Stadshagen, afhankelijk van de aanmeldingen.

De lessen worden in kleine groepjes (niet meer dan 8 kinderen), de kosten zijn € 160,00 voor de hele cursus + € 15,00 huur instrument Aanmelden kan via alette@dubbelgreep.nl of 06 83243552. Een blik werpen op www.dubbelgreep.nl kan natuurlijk altijd.