Klassieke Muziekpaniek bij Thor!

Klassieke Muziekpaniek is een sponsorconcert voor musici

ZWOLLE – Dit heeft Cultuurschip Thor nog niet eerder gedaan: een sponsorconcert houden (op 23 november) om inkomsten te genereren voor artiesten… maar in het geval van Klassieke Muziekpaniek! is nou eenmaal alles anders…

Het is een informeel concert waar Rik Elings speelt, vertelt en vragen beantwoordt. Waar u luistert, leert en lacht. Want Rik  geeft (op zijn geheel eigen, onnavolgbare en onvoorspelbare wijze) een inkijkje in de creatie van Klassieke Muziekpaniek!

Hoe komen verhaal, arrangementen en liedteksten tot stand? Hoe werkt de geest van een neurotisch creatief hink-stap-sprong brein? Welke composities, liedteksten en ideeën hebben het al dan niet gehaald en waarom (niet). Deze avond op 23 november is een interessante en vrolijke terugblik èn opwarmer voor de voorstelling in de kerstvakantie op 2,3,4 en 5 januari 2020. Men heeft een leuke zaterdagavond en tegelijkertijd helpt de bezoeker Klassieke Muziekpaniek! op een goede manier mogelijk te maken.

Vorig jaar in de kerstvakantie  is maar liefst 8 keer de alom geprezen familievoorstelling Klassieke  Muziekpaniek! gespeeld.  Vanwege het enorme succes gaat de voorstelling in herhaling in een doorontwikkelde versie.
Omdat subsidie dit jaar niet mogelijk bleek en Thor zijn kwaliteit natuurlijk graag wil behouden heeft de Stichting Vrienden van Cultuurschip Thor deze unieke crowdfunding actie bedacht. Een sponsorconcert om meer middelen te genereren om in elk geval de acteurs en de gast-muzikanten met een passende gage te kunnen belonen.
Er zijn op 23 november vier opties, voor elke variant zijn online kaartjes te koop:
€ 25,- (inclusief een consumptiebon)
€ 50,- (inclusief twee consumptiebonnen)
€ 75,- (inclusief een Uurtje Cultuurtje Kadobon en een consumptiebon )
€ 100,- (inclusief een 30 min. pianoles van Rik op Cultuurschip Thor)