Klussen op hoogste niveau

Bij Hornbach is er een workshop ‘Zolder verbouwen’

ZWOLLE – Wie van zijn of haar zolder een volwaardige kamer wil maken, kan dat in een handomdraai. En wel na het bijwonen van de projectshow ‘Zolder Verbouwen’ bij Hornbach in Zwolle. Een interactieve sessie van een uur die professionals van de bouwmarkt begeleiden. Zij doen dit ieder weekend in augustus tot en met 8 september

“Iedereen kent het typische zolder probleem: in de zomer is het er snikheet, in de winter ijskoud”, vertelt vestigingsmanager Tonnie Balkema. “Wij horen vaak dat de zolderruimte vaak onvoldoende wordt benut. Zonde, want met een kleine inspanning kan iedereen zelf de zolder gemakkelijk van een opslagkamer tot volwaardige kamer transformeren. Dat laat Hornbach zien tijdens hun projectshow. Die houden zij elke vrijdag om 18.30 uur, op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur en op zondag op 13.00 en 15.00 uur.”

Zelf isoleren en afwerken
De specialisten van de bouwmarkt, gelegen aan de Katwolderweg 6, starten de projectshow met een korte demonstratie. Daarna kunnen bezoekers zelf aan de slag met de aangereikte tips: denk aan het aanbrengen van isolatie tussen de spanten van het dak. Of aan het bekleden van de wanden met gipsvezel- of gipskartonplaten en het afwerken van het schuine dak. “Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen. En meedoen is kosteloos”, aldus Tonnie Balkema.

Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/projectshow.

Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).