MijnWijk helpt initiatiefnemers

GEMEENTE ZWOLLE

ZWOLLE- Bewoners die voor hun straat of buurt een idee hebben en dat met ondersteuning van de gemeente willen oppakken, kunnen terecht op een nieuw digitaal platform: MijnWijk.
Ilse Bloemhof wijkbeheerder stadsdeel Oost van de gemeente Zwolle is blij met deze interactieve site: “Iedereen ziet welke initiatieven ingediend zijn om de buitenruimte te verbeteren, je kan online op een idee reageren en het meest belangrijke: zelf een idee plaatsen!”

Op www.zwolle.nl/mijnwijk kan je een idee plaatsen, reageren op een idee of inspiratie op doen bij andere Zwolse initiatieven. Om jouw idee verder uit te werken, is het belangrijk dat buurtbewoners het idee steunen. Dat dan met digitale hartjes (likes) en reacties op MijnWijk, maar ook handtekeningen op papier.
Je kunt het idee vanaf MijnWijk ook delen met anderen op Twitter, Facebook en per mail.
Iedereen kan een idee inbrengen op MijnWijk, ook verenigingen, kinderen en jongeren.

Wil je actieve rol dan kun je je aansluiten bij de initiatiefnemers. Wil je het idee alleen steunen, dan kan dat door hen een digitaal hartje te geven. Voor degene die wil weten wat er in de buurt op poten gezet wordt is geen account op MijnWijk nodig.
Plaats je idee op MijnWijk en leg via die weg contact met je buurt en de wijkbeheerder!”
www.zwolle.nl/mijnwijk