Milka opent het liefste postkantoor

Milka start samen met Hallmark een hartverwarmend postkantoor

ZWOLLE – December is bij uitstek dé maand om iets liefs voor elkaar te doen. Milka start daarom samen met Hallmark een hartverwarmend initiatief om Nederlanders een duwtje in de rug te geven teder voor elkaar te zijn.

Op zaterdag 30 november openen ze bij AA-Landen in Zwolle de deuren van het liefste postkantoor van Nederland. Hier kan men gratis een kaart met twee stukjes chocola sturen naar iemand die het verdient. 

Liefdesverklaring, klein teder gebaar of kerstkaartje

Nu de winter weer in het land is en de zon iets minder schijnt kan iedereen wel een beetje extra geluk gebruiken. In het pop-up postkantoor zijn drie verschillende kaarten te vinden die men gratis kan verzenden naar iemand die hij of zij graag wil verrassen. Of je nu een (geheime) liefdesboodschap wilt versturen, een leuk kerstkaartje of gewoon een spontane verrassing. Er zit voor iedereen een leuke kaart bij. En om het nog specialer te maken zitten er ook twee stukjes Milka chocolade bij. De ontvanger kan deze zelf opeten of natuurlijk delen met een ander.


Het liefste postkantoor van Nederland is op 30 november te vinden bij op AA-Landen in Zwolle.


Tedere december
Het pop-up postkantoor van Milka en Hallmark opent in de hele maand december in tien verschillende steden haar deuren voor één dag. Voor de de andere locaties en data kan iedereen kijken op: www.milka.nl/postkantoor.