Mini-masterclass Structuurjunkie

Deelnemers leren op een speelse en interactieve manier hoe ze hun leven en werk beter kunnen organiseren

ZWOLLE  Structuurcoach Cynthia Schultz geeft op 29 oktober een mini-masterclass bij de Open Avond van vrouwen netwerkvereniging Uvon IJssel-Vecht.

Deelnemers leren op een speelse en interactieve manier hoe ze hun leven en werk beter kunnen organiseren.

Cynthia Schultz begon elf jaar geleden met haar beautyblog MissLipgloss. Wat begon als een hobby groeide uit tot een bedrijf met nationale en internationale bekendheid. De Zwolse onderneemster werd een celebrity op het gebied van beauty en lifestyle.

Werkboek en Masterclasses

Twee jaar geleden gooide Cynthia het roer om en ging ze verder met haar nieuwe platform cynthia.nl en startte ze met Structuurjunkie. Binnen dit nieuwe bedrijf heeft ze al meer dan duizend vrouwen geholpen om hun leven beter te structureren en productiever te werken. Ze schreef ‘Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe’ en ontwikkelde Structuurjunkie Masterclasses en cursussen. Bezoekers van de open avond krijgen hier vanavond een voorproefje van.  

Kennismaken met UVON

De Open Avond wordt georganiseerd door Uvon IJssel-Vecht. Een netwerkclub voor en door ondernemende vrouwen in onze regio. Deze club komt maandelijks bij elkaar. Elke avond begint met een gezamenlijk diner met aansluitend een presentatie of een gezamenlijke activiteit. De Open Avond is bedoeld om geïnteresseerde vrouwen uit de regio kennis te laten maken met Uvon IJssel-Vecht en haar leden.

Aanmelden

Zij houdt de mini-masterclass op 29 oktober in de Hofvlietvilla aan de Pannenkoekendijk 6 in Zwolle. Ontvangst met aperitief tussen 17:15 en 18:00 uur. Aansluitend een gezamenlijk diner, gevolgd door de mini-masterclass die duurt tot 21:30 uur. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel tot 22:30 uur. 

De kosten bedragen 35 euro voor leden en 49,50 voor niet-leden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 22 oktober. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.