Muzieklessen Dubbelgreep weer gestart

Foto: Rob Grundeman

ZWOLLE – De lessen bij Dubbelgreep zijn weer begonnen. De docenten hopen er weer een mooi muzikaal jaar van te maken. Steeds meer Zwollenaren maken kennis met Dubbelgreep en de waardering blijkt vooral uit de toename van het aantal leerlingen in de afgelopen jaren.

Bij Dubbelgreep geeft men les aan zowel kinderen als volwassenen, op alle niveaus en in verschillende muziekstijlen. Dubbelgreep onderscheidt zich door individueel muziekonderwijs, in combinatie met veel samenspeel- en voorspeelmogelijkheden.

Nieuwe leerlingen zijn bij Dubbelgreep altijd welkom en kunnen op elk moment van het jaar instappen, er is geen wachtlijst. Voor piano is een extra docent toegevoegd: Eva van den Dool.

Docentencollectief Dubbelgreep wordt gevormd door 16 docenten die verspreid door Zwolle lesgeven (doorgaans bij de docent thuis). Een standaardles is wekelijks een half uur, in overleg zijn andere lesvormen mogelijk. Alle docenten hanteren hetzelfde lestarief. Er zijn ongeveer 10 voorspeelmomenten per jaar, op verschillende locaties. Dubbelgreep bestaat sinds 1989.

Meer informatie staat op www.dubbelgreep.nl. Bellen kan ook: 038 2302084