Nieuwe La Place in foodcourt

In het foodcourt langs de A28 komt ook een La Place

ZWOLLE – Binnenkort kan iedereen in de omgeving van Zwolle genieten van natuurlijke, dagvers gemaakte producten van La Place. De horecaketen opent op donderdag 18 juli officieel de deuren van een selfservice restaurant in de nieuwe foodcourt in Zwolle.

De foodcourt staat langs de A28. Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, sandwiches en salades tot soep en heerlijke gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het La Place-restaurant telt twee etages, biedt plaats aan 294 gasten en beschikt over een heerlijk terras.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat het vernieuwde restaurant in Zwolle uit een centraal plein met open keuken en verschillende kleurrijke marktkramen. Daar bereiden La Place medewerkers dagelijks de heerlijkste verse gerechten en dranken. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place ter plekke klaar onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten.

Gezellige zitjes en Wifi

“We zien er naar uit om onze gasten kennis te laten maken en te laten genieten van onze heerlijke nieuwe gerechten op deze prachtige locatie. Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je hier zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kunt”, vertelt Paul van der Woude, horecamanager van La Place in Zwolle. “In het restaurant ervaren klanten écht de smaak van versgemaakt”.

Praktische informatie

La Place Zwolle is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur.

Over La Place

Sinds 1987 is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast 90 vestigingen in Nederland ook locaties in de Verenigde Staten, Canada, Bali, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.