Nieuwe namen Hedon presenteert Gerrits Tuin:

De volledige lijst met optredens tijdens Hedon presenteert Gerrits Tuin is te vinden via www.hedon-zwolle.nl

ZWOLLE – Vorige week maakte Hedon de eerste serie namen bekend van de optredens die het Zwolse poppodium zal houden. Dit is vanaf donderdag 27 augustus tot en met zondag 13 september in Gerrits Tuin.

Vandaag komen daar een groot aantal nieuwe optredens bij. Zo geeft o.a. de Zwolse rapper Sticks een luistersessie rondom zijn nieuwe album STICKmatic, geeft de populaire band Son Mieux een optreden en is er met Bach voor Baby’s ook een show voor de allerkleinste muziekliefhebbers.

Inkijkje

De luistersessie met Sticks geeft een inkijkje in het nieuwste album wat de Zwolse rapper recent uitbracht. Tijdens deze luistersessie van STICKmatic gaat met intimi en fans in gesprek over het maakproces van het album waarbij geen vraag onbeantwoord blijft. Naast deze unieke show van Sticks staat ook de populaire band Son Mieux in Gerrits Tuin. De band speelde al meerdere keren in Hedon en gaf succesvolle shows op alle grote zomerfestivals. Fresku stond in zijn carrière al meerdere keren in Zwolle en heeft hier een trouwe groep fans weten op te bouwen.

Allerkleinsten

Met Bach voor Baby’s is er een speciaal programma voor de allerkleinste muziekliefhebbers tussen de 4 en 14 maanden. Niet al het programma is betaald, zo kan je op zaterdag 29 augustus naar de gratis Talentenmiddag met shows van de Zwolse acts Micah & Julia, Robin Scherpen en Hans van der Werf. Nog meer local heroes: ook de Sallandse rockers van Tricklebolt pluggen hun gitaren in en komen naar Gerrits Tuin. Omdat het optreden van Spinvis in een razend tempo is uitverkocht is er voor dit speciale duo-concert een extra show aan het programma toegevoegd.

Vorige week werden al optredens bevestigd van Spinvis, Altin Gün, Pjotr, Lucky Fonz III, Benjamin Herman Kwartet, The Cool Quest, Room for Jazz ft Thomas Pol en Joya Mooi. De komende periode zullen er nog meer acts voor Gerrits Tuin worden onthuld.

Volledige lijst

De volledige lijst met optredens tijdens Hedon presenteert Gerrits Tuin is te vinden via www.hedon-zwolle.nl. De kaartverkoop voor de nieuw bevestigde shows start op vrijdag 14 augustus om 14:00. Wees er snel bij want Gerrits Tuin heeft een beperkte capaciteit. Voor elke voorstelling in Gerrits Tuin is een ticket nodig. Ook voor gratis programma zoals Room For Jazz en de Talentenmiddag dient een ticket te worden gereserveerd dit in verband met de beperkte capaciteit en de richtlijnen van het RIVM. Gerrits Tuin is een plek waar je ideeën tot bloei kunnen komen en is een initiatief van vastgoedontwikkelaar VanWonen.

—————————————————————————————————————

HEDON PRESENTEERT GERRITS TUIN:

STICKS, SON MIEUX, SPINVIS, ALTIN GUN, FRESKU, PJOTR, LUCKY FONZ III, BENJAMIN HERMAN KWARTET, THE COOL QUEST, BACH VOOR BABY’S, TRICKLEBOLT, ROOM FOR JAZZ FT. THOMAS POL, JOYA MOOI, MICAH & JULIA, ROBIN SCHERPEN, HANS VAN DER WERF

Locatie : Gerrits Tuin, Willemsvaart 21, Zwolle Wanneer : Donderdag 27 augustus tot zondag 13 september

Entree : Kaartverkoop gaat via www.hedon-zwolle.nl