Ondergrondse fietsenstalling bijna klaar


Bron/foto:#SpoorzoneZwolle
ZWOLLE- Begin december kunt u uw fiets in de gloednieuwe fietsenstalling onder het Stationsplein makkelijk, veilig en droog stallen.
Op dit moment werkt de aannemer nog hard om de parkeerruimte klaar te maken. Er kunnen straks maar liefst 5.475 fietsen worden geparkeerd.
Wist u dat deze nieuwste fietsenstalling een van de grootste van Nederland is?

De fietsenstalling heeft moderne faciliteiten op het gebied van fietsparkeren en dit maakt het stallen van uw fiets straks eenvoudiger en prettiger. Zo worden bij de trappen bij de grote entrees (vanaf de Westerlaan en Oosterlaan ) rolbanden voor uw fiets geplaatst. Door uw fiets op deze rolband te zetten is het voor u makkelijker om met de fiets aan de hand naar beneden of naar boven te lopen. Op de trappen van alle entrees komt vloerverwarming, zodat de trappen droog blijven.

Ook is de fietsenstalling voorzien van een speciaal systeem met sensoren. Deze sensoren geven aan waar nog plek vrij is om uw fiets te stallen. U ziet straks op de digitale borden al vanaf de ingang eenvoudig waar u uw fiets kunt parkeren en door de markering vindt u snel uw fiets terug.

Meer informatie over de bouw vindt u op www.zwolle