de voorstelling Wegens Omstandigheden Geopend is uitgesteld, nieuwe datum 30 & 31 oktober.

De voorstellingen Wegens omstandig geopend die op 3 & 4 april in het Anker in Westenholte zouden worden gegeven gaan niet door De nieuwe datums zijn 30 en 31 oktober 2020, de reeds gekochte kaartjes blijven geldig dus zet het in je agenda.

In het Anker speelt een blijspel

ZWOLLE – Op 3 en 4 april is Herberg de Kromme Kronkel “wegens omstandigheden geopend” in Het Anker. Dan speelt daar namelijk toneelgroep “de Voorst” om 20.00 uur dit blijspel.

Kaartjes (inclusief gratis pauzedrankje!) zijn online te koop via één van de volgende links:

Vrijdag 3 april 2020: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Kronkel-vrijdag

Zaterdag 4 april 2020: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Kronkel-zaterdag

Kaartjes ook te koop bij Bloemenhuis Gerbera en het servicepunt van de Jumbo aan het Petuniaplein en bij “Het Anker”. Het anker is op de Voorsterweg 36 in Zwolle.

Even een klein tipje van de sluier

Ooit was De Kromme Kronkel een bruisende herberg in Krimpen aan de Kronkel. Maar na de Grote Knal kwam de klad erin! Stien en Krijn Kromme houden de boel nog een beetje draaiende, maar gasten hebben ze nog zelden. Maar ja, sluiten kan ook niet, want de sleutel…..

Tot op een dag er ineens drie verdwaalde kano varende dames de herberg binnenkomen en willen blijven slapen. Maar alle drie hebben ze toch een ander idee van wat ze daar zouden willen en kunnen doen. Voor de trouwe stamgast Bram Boterblom maakt dat echter niet uit. Ineens drie vrouwen in zijn omgeving doet hem helemaal opleven.

Er broeit iets

Maar er broeit nog iets anders. Wie zijn deze vrouwen eigenlijk? Zijn ze wel verdwaald? En wat is er voor de Grote Knal eigenlijk allemaal gebeurd?

Kortom: één en al verwarring! En als het voor de gasten en de eigenaars van de Kromme Kronkel al moeilijk is om het helder te krijgen, wordt het voor het publiek helemaal een uitdaging om in alle hilariteit de waarheid nog een beetje te achterhalen.

Dit wil niemand natuurlijk allemaal missen, dus zorg er bij te zijn!