Open avond Windesheim


Hogeschool Windesheim houdt op woensdag 22 mei een open avond voor iedereen die geïnteresseerd is om een opleiding naast zijn werk te volgen.

ZWOLLE – Hogeschool Windesheim houdt binnenkort een open avond voor iedereen die geïnteresseerd is om een opleiding naast zijn werk te volgen.

Al jaren stijgt het aantal mensen dat een deeltijdopleiding of cursus doet. Eén op de vijf volwassenen in Nederland volgt een opleiding of cursus. Hogeschool Windesheim heeft een breed en divers aanbod voor mensen die willen doorgroeien in hun functie, zich willen verdiepen of een carrièreswitch willen maken. Tijdens de open avond kunnen bezoekers zich laten informeren over meer dan 100 deeltijdopleidingen en cursussen. Deze bestaan binnen de interessegebieden Leiderschap en Management, Coaching en Supervisie, Educatie, Techniek en ICT, Bewegen en Sport, Gezondheid en Welzijn, Accountancy en Controlling, Marketing, Communicatie en Media en Theologie.

Studeren in je eigen tempo

Veel opleidingen zijn flexibel. Dit betekent dat men zelf kan bepalen welke modules hij of zij volgt en wanneer. Men stippelt zelf met behulp van een studiecoach de eindbestemming en tijdsduur van de studie uit. Het is mogelijk om voort te bouwen op kennis die de student vanuit de werkervaring meebrengt. Windesheim biedt deze modulair opgebouwde opleidingen aan. Tevens heeft Windesheim een uitgebreid opleidingsaanbod van deeltijd-hbo, associate degrees, post-hbo, masters en cursussen die professionals helpen om zichzelf te ontwikkelen.

Nieuw: Ad Industriële Automatisering & Robotica

Nieuw in het opleidingsaanbod is de opleiding Industriële Automatisering & Robotica. Met deze tweejarige Associate degree leert de student machines plaatsen, in bedrijf stellen, onderhouden en programmeren. Ook leert hij of zij hoe men een subsysteem van een machine ontwerpt, realiseert en integreert. De opleiding start in september.

Programma open avond

Tussen 18.30 en 21.00 uur is er in gebouw X een informatiemarkt en zijn er studieadviesgesprekken. Dit zijn één-op-één-gesprekken met een studieadviseur of loopbaancoach. Deelnemers kunnen dan achterhalen welke studie het best bij hem of haar past. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er klassikale voorlichtingsrondes van de deelnemende opleidingen. Als extraatje voor de bezoekers twee inspiratiesessies. Deze zijn op het gebied van coaching en personal branding. Meer informatie en aanmelden voor de open avond kan via www.windesheim.nl/openavond