Open dag bij SchilderSchoolZwolle

Open dag SchilderSchool Zwolle

ZWOLLE – Volgende week houdt SchilderSchoolZwolle haar jaarlijkse Open Dag van 11.00-17.00 uur. Dit jaar is er ook een tentoonstelling met werk van cursisten. Hier kan de bezoeker zich informeren over het programma in het nieuwe seizoen dat start in week 38 (start 17 september).

Belangstellenden kunnen zich uitgebreid laten informeren overleggen wat de mogelijkheden zijn en kennismaken met de docent.

SchilderSchoolZwolle geeft schilderlessen aan de serieus geïnteresseerde die zich inhoudelijk wil ontwikkelen, zowel voor beginners als gevorderden. Cursus Portret/Model, Autonoom, Abstract, Basis en Vervolg schilderen en individuele werkbesprekingen.

De beeldende ontwikkeling en proces van de cursist staan centraal. De lessen zijn zeer geschikt voor mensen die de ambitie hebben zich inhoudelijk te ontwikkelen en voor (aankomend) en postacademisch kunststudenten autonoom schilderen.

Peter Geerts geeft de lessen. Hij geldt als een ‘oude rot in het vak’. Hij is docent en beeldend kunstenaar met 30+ jaren schilder- en leservaring. De groep is max. 8-9 leerlingen.

Leslocatie: Ateliergebouw CW12, Curieweg 12, 8013RA Zwolle. Gratis parkeren! Wanneer: Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. Meer informatie of inschrijven: www.SchilderSchoolZwolle.nl @schilderles