Open lesdag Academie voor Klassieke Homeopathie


De Academie voor Klassieke Homeopathie houdt een Open Lesdag met minicolleges

ZWOLLE – Een ieder die geïnteresseerd is in homeopathie kan komen kijken! Homeopathie studeren kan een optie zijn. De Academie voor Klassieke Homeopathie houdt een Open Lesdag met minicolleges.

De open lesdag vindt plaats op de leslocatie in Zwolle op vrijdag 24 mei van 14:00 tot 19:30 uur met minicolleges van 50 minuten van verschillende docenten. Zo krijgt de bezoeker een indruk van homeopathie,  hoe een homeopaat te werk gaat én hoe de opleiding in elkaar zit. Aanmelden is mogelijk via www.avkh.nl.

Klassiek

De klassiek homeopaat begeleidt de ander zichzelf te helen met behulp van homeopathische middelen. Dat houdt in dat deze zoveel mogelijk kijkt naar iemand als geheel, zijn levensloop, karakter en leefstijl én al zijn fysieke, mentale of emotionele klachten. Wie dit interessant lijkt en als een nieuwe impuls ziet zou kunnen kiezen voor deze 6-jarige (deeltijd)opleiding tot klassiek homeopaat.

Ieder mens is uniek. Ook iedere homeopaat is uniek. De opleiding helpt zijn leerlingen om zijn of haar eigen kracht en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Deze kunnen zij dan vervolgens inzetten als professioneel homeopaat.

Academie voor Klassieke Homeopathie | www.avkh.nl   

Landstede, Dokterspad 2  8025 AW  Zwolle

De Academie voor Klassieke Homeopathie is een landelijke HBO-beroepsopleiding tot klassiek homeopaat in deeltijd en is gevestigd in Zwolle en Amsterdam.