Opening voor nieuwe Goossens Inspiration Store

De Grand Opening van de Goossens woon- en slaapwinkel is op zaterdag 12 oktober van 10:00 tot 18:00 uur aan de Grote Voort 80 te Zwolle

ZWOLLE – De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwe Goossens woon- en slaapwinkel in Zwolle. Het high tech storeconcept telt 1.800 m² woon- en slaapinspiratie. Het is voorzien van een groot adviescentrum met de laatste trends, technische snufjes en innovaties.

De feestelijke opening is op zaterdag 12 oktober en is gratis toegankelijk. De zintuigen worden geprikkeld met verrassende hapjes, drankjes en live muziek. Om 13:00 uur is er een show van Victor Mids.

De Goossens winkel bevindt zich op woonboulevard Zwolle, zodat een compleet dagje woonshoppen -met gratis parkeren – binnen handbereik is. De Grand Opening van de Goossens woon- en slaapwinkel is op zaterdag 12 oktober van 10:00 tot 18:00 uur aan de Grote Voort 80 te Zwolle.

Prikkel je zintuigen

In de nieuwe Goossens inspiration store maak je kennis met de nieuwste technieken als het gaat om 3D interieuradvies. Met een VR-bril waan je je letterlijk in je toekomstige interieur! Met een digitale slaapscan krijg je onderbouwd en persoonlijk slaapadvies. Bezoekers kunnen zich om 13:00 uur laten betoveren door de ‘neuromagic’ van illusionist en kijkcijferkanon Victor Mids, bekend van TV, Mindf*ck en liveshows.

Bart Goossens, Algemeen Directeur van Goossens, is er erg trots op dat Goossens zich ook in Zwolle vestigt. “Wij verheugen ons erop om de consumenten ook in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van écht persoonlijk, gratis interieuradvies.”

De nieuwe inspiration store is een mooie toevoeging aan het huidige winkelaanbod in Zwolle. “Dit nieuwe filiaal is gericht op de toekomst en wensen van de consument in oost-Nederland.”

Goodiebags en exclusieve jubileumactie

De officiële openingshandeling vindt plaats om 10.00 uur met de Wethouder van Zwolle. Tijdens de opening worden goodiebags, jubileumkortingen en diverse cadeaus weggeven. De eerste 200 klanten ontvangen een interieurcheque van € 50,- en eén van de geluksvogels wint de hoofdprijs: een cheque van € 2500,-. Goossens trakteert met volop jubileumvoordeel en het gloednieuwe inspiratie magazine is verkrijgbaar.

65 jaar heritage

Goossens wonen & slapen loopt al 65 jaar voorop in de interieurbranche. De uitgebreide collectie, maar ook de achttien stores in de Benelux zijn helemaal up-to-date volgens de laatste (woon- en slaap)trends, kennis en innovatie. De winkel beschikt over de grootste slaapafdeling van Nederland. Door de behoeftes van de klant altijd als uitgangspunt te nemen en deze te combineren met in-house design en productie, biedt Goossens al vanaf 1954 veel one of a kind meubels van uitzonderlijke kwaliteit. En dat ook nog eens voor de beste prijs.

Met de winkel in Zwolle en een te realiseren filiaal in Groningen is Goossens eind 2019 te vinden in maar liefst 17 steden met 20 filialen, waaronder twee in België.