Rolstoelen voor Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Huis krijgt nieuwe rolstoelen

ZWOLLE – Ruim 15 jaar geleden stelde zorgleverancier in hulpmiddelen Harting-Bank twee rolstoelen beschikbaar aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Dat doet zij dit jaar weer.

De rolstoelen worden met name gebruikt door kraamvrouwen die in het Huis logeren. Na 15 jaar veelvuldig gebruik merkte het management dat de rolstoelen aan vervanging toe waren. Men benaderde Harting-Bank opnieuw voor een samenwerking. Vol enthousiasme boden zij opnieuw hulp aan in de vorm van twee nieuwe rolstoelen voor de gasten. Met deze gift helpen zij veel gasten die nog niet goed ter been zijn en vaak meerdere keren per dag van het Ronald McDonald Huis naar Isala gaan om bij hun kindje te zijn.

Ontvangst

Manager van het Ronald McDonald Huis in Zwolle Lianne Booijink nam vandaag vol enthousiasme de nieuwe rolstoelen in ontvangt van directeur Johan Ribberink. Johan Ribberink is erg blij een bijdrage te kunnen leveren aan het Huis: “Het is heel fijn en belangrijk dat er voor ouders een logeerhuis is dichtbij hun kindje in Isala. Als je net bevallen bent en ook nog eens veel te vroeg dan is het belangrijk dat je geen extra ‘gedoe’ hebt. Een rolstoel is een praktisch hulpmiddel maar wel een hele belangrijke om het ouders makkelijker te maken. Hulpvaardig bij zorg. Dat is waar Harting-Bank voor staat en hiermee realiseert.” 

Harting-Bank opereert sinds 1836 in de zorgsector en is daarmee de langst bestaande leverancier van zorghulpmiddelen in Nederland. De vestigingen van Harting-Bank zijn verspreid over heel Nederland.