Royal Republic naar These Go To Eleven Festival

Het These Go To Eleven Festival komt voort uit de maandelijkse door Paceshifters frontman Seb Dokman georganiseerde These Go To Eleven avonden

ZWOLLE – De Zweedse rockband Royal Republic is een van de bands die op zondag 12 april in Hedon staan. Dat is op de derde editie van These Go To Eleven Festival.

Het festival wist naast Royal Republic ook o.a. Stake, Iguana Death Cult en Noorderslag hoogtepunt Personal Trainer te strikken. These Go To Eleven Festival is een festival waar de liefde voor garagerock en gitaarbands centraal staan. Het vindt jaarlijks plaats in Hedon te Zwolle.

Zweeds

Royal Republic werd n 2007 opgericht in de Zweedse stad Malmö en stond op ongeveer elk groot Europees zomerfestival. Met nummers als ‘All Because of You, Tommy-Gun en Full Steam Spacemachine werden grote hits gescoord. Voor Royal Republic is het een mooie terugkeer naar het Zwolse poppodium, in het prille begin van hun carrière stonden ze al eens voor een volle zaal in Zwolle.

Hele line-up

Met de onthulling van deze eerste namen is een groot deel van de line-up compleet. Naast de al eerder genoemde bands staan ook Swedish Death Candy, The Guru Guru, Deeper, Aestrid en Dirk in Hedon. De komende periode worden de laatste bands aan de line-up toegevoegd. Naast al deze bands hoef je Hedon tijdens het festival niet te verlaten om de inwendige mens te verwennen en kan je tijdens These Go To Eleven Festival ook genieten van de lekkerste (vegetarische)burgers.

Het These Go To Eleven Festival komt voort uit de maandelijkse door Paceshifters frontman Seb Dokman gehouden These Go To Eleven avonden. Een gratis toegankelijke avond met drie bands en waar de versterkers net even een standje harder staan. Een keer per jaar vult These Go To Eleven de Grote en Kleine Zaal van Hedon voor een volwaardig festival inclusief foodtrucks en randprogramma. De kaartverkoop voor These Go To Eleven Festival is gestart via www.hedon-zwolle.nl en Plato te Zwolle.

—————————————————————————————————————

THESE GO TO ELEVEN FESTIVAL ROYAL REPUBLIC / STAKE / IGUANA DEATH CULT / SWEDISH DEATH CANDY / THE GURU GURU / PERSONAL TRAINER / DEEPER / AESTRID / DIRK

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle Wanneer : Zondag 12 april

Open : 16:00 uur

Aanvang : 16:00 uur Entree : € 25

—————————————–