Ruben Hein met Nationaal Jeugd Jazz Orkest naar Hedon

In 2019 en 2020 is de singer/songwriter en pianist Ruben Hein de artistiek leider van het Jeugd Jazz Orkest

ZWOLLE – Binnenkort komt Ruben Hein samen met het Nationaal Jeugd Jazz Orkest naar Hedon. Elke twee jaar vuurt een nieuwe artistiek leider een NJJO-educatietraject aan. Hierbij zijn er muzikale coaching, workshops, tournees en bijzondere nationale en internationale samenwerkingen te beleven.

In 2019 en 2020 is de singer/songwriter en pianist Ruben Hein de artistiek leider. Voor het optreden in Hedon zijn nog kaarten te koop via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Jong Oranje van de Jazz

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest ofwel het ‘Jong Oranje van de Jazz’, is het enige landelijke jazz++ project voor supertalent, startende professionals van maximaal 26 jaar oud. Het is onder meer door de 35.000 collega muzikanten/artiesten met de Zilveren Notenkraker (als de nieuwe smaakmaker op de podia) bekroond. Met een eclectisch programma op het snijvlak van jazz & pop met een symfonisch randje gaat het uitdagende orkest met Ruben Hein als solist in 2020 een kleine clubtour aan. Dit is door Ruben Hein op maat geschreven.

Ruben Hein

De muzikale ontwikkeling van zanger, componist en pianist Ruben Hein bracht hem langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Dit vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut. Het leidde hem naar successen, onderscheidingen, veelgeprezen albums, uitverkochte shows en projecten. Ook was Ruben Hein vorig jaar deelnemer aan het populaire programma ‘Wie Is De Mol?’.

—————————————————————————————————————

RUBEN HEIN & NATIONAAL JEUGD JAZZ ORKEST Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle Wanneer : Vrijdag 31 januari Open : 19:30 uur Aanvang : 20:15 uur Entree : € 20,00

————————————————-