Sallandse dialectrockband Bökkers naar Hedon

Foto: Heleen Duli

ZWOLLE – Binnenkort komt Bökkers voor een optreden naar Hedon. De Overijsselse rockband begon in 2010 als Normaal-coverband. Ze heeft begin dit jaar alweer haar zesde studioalbum Leven In De Brouweri-je uitgebracht. De band bestaat rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers.

Inmiddels toeren de dialectrockers al enkele jaren langs alle waaierige uithoeken van ons land. Daar vieren zij een ongekend feest met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet en Iederene Hef een Reden.

Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. —————-—————-—————-—————-—————-—————-—————-——— BÖKKERS Datum: Vrijdag 29 november Locatie: Grote Zaal, Hedon Zaal open: 19:30 uur Aanvang: 20:15 uur Prijs: €19,00 Kaartverkoop loopt via www.hedon-zwolle.nl en Plato aan de Klokkensteeg 14 te Zwolle.