Schrijversvakschool geeft kennismakingslessen

Schrijversvakschool Groningen biedt mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, maar ook voor wie al verder is in een specifiek genre of juist zakelijk wil leren schrijven

ZWOLLE – De schrijversvakschool voor Noord-Nederland begint het nieuwe schooljaar in Zwolle met een openbare les schrijftechnieken. Aan de aanvang van de les licht Pauline Durlacher, directeur van Schrijversvakschool Groningen, het programma voor het komende semester toe.

De les begint om 19.00 uur en is gratis, maar reserveren is gewenst.

De kennismakingsles vindt plaats op dinsdag 27 augustus 2019 in de Zwolse leslocatie van de school: de Statenzaal, Diezerstraat 80 (entree: Rodehaanstraat 1). De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur. Na afloop van de les is er tijd voor overleg en kan men werk inleveren voor een gedetailleerd advies. Graag reserveren via 06 14771011 of per mail via contact@svsgroningen.nl.

Schrijversvakschool Groningen biedt mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, maar ook voor wie al verder is in een specifiek genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma.

Om goed te schrijven is talent nodig. Om talent te ontwikkelen is techniek nodig. Techniek valt te trainen. In de openbare les ervaart de leerling wat die training oplevert.