Sfeervolle kerstmarkt

De organisatie van de kerstmarkt ligt in handen van de Vrije Evangelische Gemeente in Zwolle (VEG)

ZWOLLE – In de wijk Dieze Oost in Zwolle vindt op zaterdag 21 december van 16.00 – 20.00 uur een sfeervolle kerstmarkt plaats. Iedereen is van harte welkom op deze (niet commerciële) kerstmarkt maar hij is er speciaal voor mensen uit de buurt.

Sfeer en gezelligheid

Deze grote kerstmarkt vindt plaats buiten bij de kerk en is deze middag en avond volledig in kerstsfeer gehuld. Een levende kerststal, kraampjes, vuurkorven om je aan te warmen, gratis warme chocolademelk, het kerstverhaal en kerstliederen gezongen door Gospelgroep Crossfire uit Dronten maken deze kerstmarkt heel sfeervol. De vele lichtjes, kerstbomen en versiering zorgen voor veel gezelligheid op deze kerstmarkt.

Zoals het bij een echte kerstmarkt hoort, zijn er kraampjes met allerlei kerstspullen en lekker eten en drinken. Ook voor kinderen is er (gratis) van alles op de kerstmarkt te doen zoals laten schminken, leren jongleren, haarvlechten en make up opmaken. De koffie, thee en warme chocolademelk zijn gratis

Wanneer: zaterdag 21 december Tijd: 16.00 – 20.00 uur Waar: grasveld bij kerk, Hogenkampsweg 25 Toegang: gratis

Voor de buurt

De organisatie van de kerstmarkt ligt in handen van de Vrije Evangelische Gemeente in Zwolle (VEG). Deze kerk is een actieve gemeente die betrokken is bij de buurt en het belangrijk vindt om activiteiten voor de mensen in de buurt te organiseren. Iedere zondag is iedereen welkom in de kerk. Maar het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten voor de buurt. De bekendste hiervan is dat er iedere zomer sport en spel voor tientallen kinderen wordt gehouden in samenwerking met Sonrise. Mensen in (geestelijke) nood weten de kerk gelukkig te vinden, maar deze kerk is ook voor een gewoon, gezellig praatje.

Meer informatie

Meer informatie over deze kerstmarkt of over deze kerk: www.vegzwolle.nl.