Speedcoaching met paarden

Stap in de bak met vragen

ZWOLLE/WAPENVELD – Systemisch paardencoach Leontine Kremers van WijsGoed uit Zwolle (Stadshagen) houdt de zomeravondreeks ‘Stil worden’. Op vijf avonden in juli en augustus kun je op haar coachingslocatie in Wapenveld in een kleine groep het coachen met paarden ervaren en het effect van stil worden ontdekken.

Speedcoaching met paarden

Elke deelnemer krijgt de kans om met zijn vraag of thema bij de paarden in de bak te stappen. De bewegingen van de paarden geven direct inzicht in de beweging die de deelnemer mag maken. Leontine Kremers begeleidt en reikt waar nodig woorden aan. Deelnemers zijn daarnaast oordeelloze getuigen voor elkaar.

Stil worden

Kremers over stilte: “Als we stil zijn – dat wil zeggen: stoppen met praten – dan voelt het vaak nog helemaal niet stil van binnen. De onrust in ons lijf en hoofd lijkt eerder luider te spreken. Die onrust mag stil(ler) worden tijdens deze avonden. De paarden helpen ons daarbij enorm, omdat ze van nature ‘woordeloos zijn’. Ze staan als vanzelfsprekend in contact met de stilte.”

Iedere avond kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. De avonden vinden plaats op 9 en 16 juli, en op 6, 16 en 23 augustus in Wapenveld. Alle avonden van 20.00 tot 21.30 uur. Het is mogelijk om één, meerdere of alle avonden mee te doen. Kosten voor één avond zijn €17,50, een strippenkaart voor de hele reeks kost €50,-.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Stuur daarvoor een e-mail naar leontine@wijsgoed.nl.