Sponsor Actie 2020

DEEN sponsort doelen in de buurt

ZWOLLE – Bij DEEN vinden ze het belangrijk dat men niet alleen boodschappen bij hen kunt doen, maar ook dat ze hun steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van de filialen.

Daarom sponsoren ze graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis merken zij dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Om die reden hebben ze besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te houden. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van de winkels. De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

Hoe werkt de Sponsor Actie?

De klant ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer de munt aan de favoriete vereniging. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Zo steunen wij samen de verenigingen!

Bekijk hier de lijst met deelnemende verenigingen >

https://www.deen.nl/media/verenigingslijst-deelnemers-2020_v2.pdf