STEM OP GERDIEN ROTS ….

ZWOLLE- Gerdien Rots, fractievoorzitter van de ChristenUnie in Zwolle is door journalisten genomineerd voor de Vrouw in de Media Award Overijssel 2019.


De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouw die in Overijssel goed zichtbaar is geweest in de media.
Gerdien Rots is genomineerd omdat zij vanuit haar politieke rol vaak met constructieve voorstellen komt. Zo toonde zij visie en lef met haar voorstel om de A28 bij Zwolle te ondertunnelen. Dat bleef niet onopgemerkt in de media. Ook als voorzitter van de vertrouwenscommissie die de nieuwe Zwolse burgemeester aanstelde, kwam Rots in 2019 regelmatig in het nieuws. Rots over de nominatie: “Een ontzettend leuke verrassing! Ik doe gewoon mijn werk en probeer dat goed te doen. Het is heel erg fijn om te merken dat ik daarmee ook een aanmoedigende en inspirerende rol kan hebben voor andere vrouwen om zichtbaar te zijn.”

Stemmen : Ga naar Vrouwindemedia.nl , men komt automatisch op de pagina met de nominaties voor de landelijke Award. / onderaan de pagina op volgende klikken en selecteer Overijssel daar kan men stemmen op Gerdien Rots.
Stemmen kan tot uiterlijk donderdag 30 januari. Begin februari wordt bekendgemaakt naar wie de Award dit jaar gaat.
De jaarlijkse Vrouw in de Media Award is een initiatief van mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de initiatiefnemers vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden.