Talent bestormt Hedon

Muziekleerlingen krijgen podium in Hedon

ZWOLLE Leerlingen van Grandesco Music laten hun talent zien in poppodium Hedon. Dit doen zij tijdens de afsluiting van het jaar. Daarbij krijgen zij allen de kans om op te treden in de grote zaal.

Muzikale jaarafsluiting

Leerlingen van Grandesco Music laten zien en horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd tijdens de muzieklessen. Een docentenband begeleidt hen hierbij. Daarnaast treden er ook bandjes op die bandcoaching hebben gevolgd. Verspreid over de dag zijn er 4 shows:

–          11.00u show 1

–          14.00u show 2

–          17.00u show 3

–          20.00u show 4

Een podium voor iedereen

Elke leerling krijgt de kans om op te treden en zo ook podiumervaring op te doen. Voor een aantal leerlingen van de muziekschool is 29 juni de eerste keer dat ze optreden.

Grandesco Presents

Grandesco Presents is de overkoepelende naam voor alle optredens die door het jaar heen worden georganiseerd. Door deze optredens krijgen leerlingen de kans om op podia te staan die anders moeilijk te bereiken zijn, zoals poppodium Hedon Zwolle.

Kaarten

Om de jaarafsluiting bij te wonen kun je een kaartje kopen. Deze kunnen alleen nog aan de deur gekocht worden en kosten €7,50 per stuk. Leerlingen van Grandesco Music kunnen gratis naar binnen.

Over Grandesco Music

Grandesco Music wil mensen met passie voor muziek samen laten groeien, door toegankelijk en kwalitatief goed muziekonderwijs. Grandesco Music wil zich inzetten voor een positieve bijdrage aan de muziekwereld in Zwolle en Zwartsluis, met als doel meer goede muzikanten, koren en bands.