Televisieprogramma Apennoten naar Hedon

Tijdens de voorstelling komen de leukste en bekendste Apennoten liedjes voorbij

ZWOLLE – Op zaterdag 28 maart opent Hedon de deuren voor de allerkleinste bezoekers. De voorstelling Zoveel Kleuren van het populaire televisieprogramma Apennoten komt twee keer naar het Zwolse poppodium.

Tijdens de voorstelling komen de leukste en bekendste Apennoten liedjes voorbij. De kinderen kunnen met élk liedje meedoen! De kaartverkoop voor beide voorstellingen zijn van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Trio

Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen. Hierdoor is Zoveel Kleuren een interactieve voorstelling waarbij de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is.

Beide voorstellingen zijn onderdeel van de Kindermuziekweek.

—————————————————————————————————————

APENNOTEN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle Wanneer : Zaterdag 28 maart

Open : 10:45 uur

Aanvang : 11:00 uur Entree : € 12

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle Wanneer : Zaterdag 28 maart

Open : 13:45 uur

Aanvang : 14:00 uur Entree : € 12