Theater Gnaffel brengt Robin Hood

Een muzikaal poppenspel met muziek van Herman van Veen

ZWOLLE – Muzikaal poppenspel met muziek van Herman van Veen. Van februari tot en met mei 2020 staat Theater Gnaffel in de Nederlandse theaters met de voorstelling Robin Hood (4+).

In dit beroemde avontuur tonen Robin en zijn kornuiten moed in hun strijd voor eerlijkheid en gelijkheid. Een muzikaal poppenspel met muziek van Herman van Veen. Robin Hood (4+) gaat op zaterdag 8 februari of zondag 9 februari om 14.00 uur in première in Schouwburg Odeon in Zwolle.

Prins van de bossen

Iedereen kent het verhaal van Robin Hood: Prins Jan besteelt het land om er zelf rijk van te worden. En onze held Robin steelt van de rijken om de armen te helpen. Robin Hood is eerlijk en goed en Prins Jan bakt er niets van. En Marian? Zij is het mooie meisje. Maar klopt dit verhaal wel? En wat is nou eerlijk?

Drie poppenspelers vertellen het verhaal van Robin Hood maar spelenderwijs belanden ze in een nieuw verhaal. Een verhaal waar goed niet alleen goed is en slecht niet alleen slecht.

Speelperiode: februari – mei 2020

Credits Regie: Job Raaijmakers Tekst : Mark Haayema Spel: Mark Haayema, Markoesa Hamer, Karlijn Koel Vormgeving: Marieke van Veen Poppen: Elout Hol Kostuums: Dorien de Jonge Lichtontwerp: Berry Claassen Muziek: Herman van Veen en Henk van der Schalk Dramaturgie: Rob Vriens Regieassistent en educatie: Valerie van de Ridder Techniek: Valentijn van der Mieden

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.gnaffel.nl

Theater Gnaffel

Theater Gnaffel maakt voorstellingen met levensechte poppen voor jong en oud. In de voorstellingen, in theaters, op scholen en bijzondere buitenlocaties worden kinderen en volwassenen meegenomen naar een andere werkelijkheid. De voorstellingen zijn uitdagend en verrassend, vol humor, zonder oordeel. Voorstellingen voor kleine helden die groots zijn.