Trouwbeurs Grote Kerk

De Grote kerk gaat open voor trouwlustigen

ZWOLLE – In de Grote Kerk in Zwolle vindt de trouwbeurs Better Together plaats. Wie van plan is te gaan trouwen vindt hier inspiratie in overvloed.

Bruidsjurk, taart, fotograaf, haarstylist: alle aanwezige ondernemers komen uit Zwolle. Al dwalend, kijkend en proevend doet de bezoeker onbeperkt ideeën op en ziet de set van de eigen bruiloft al voor zich.

Prachtige kerk

Dat dit event in de Grote Kerk plaatsvindt is niet zomaar. Het interieur van de majestueuze kerk leent zich perfect voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Wie op zoek is naar inspiratie is welkom op Better Together. De locatie is typisch Zwols en de ondernemers die zich er presenteren komen eveneens uit Zwolle of de directe omgeving. Er zullen geen traditionele stands te vinden zijn.

De ondernemers laten de bezoeker hun werk en het resultaat ervan meebeleven. De fotograaf doet een fotoshoot, de haarstylist laat de laatste trends in bruidskapsels zien, er zijn interessante presentaties, leuke workshops en gezellige hoekjes om met een hapje en drankje uit de food corner te gaan zitten.

Bestel snel tickets voor Better Together in de Grote Kerk in Zwolle. Dit kan op www.trouwbeursbettertogether.nl. Datum beurs: 18 januari 2020