Update Alzheimer Café Zwolle

Het café is druk bezig om ook in deze maatschappij een veilige en verantwoorde invulling te geven aan het Alzheimer Café

ZWOLLE – Als gevolg van de maatregelingen rondom het Corona virus heeft er de afgelopen maanden geen Alzheimer Café plaatsgevonden.

Het café betreurt het dat ze door deze situatie niet de informatie, steun en het gezelschap kunnen bieden zoals men van hen gewend is. De gezondheid en veiligheid van een ieder is nu echter het belangrijkste.

Zij hopen betrokkenen op dinsdag 15 september weer te kunnen verwelkomen in het café. Men is druk bezig om ook in deze maatschappij een veilige en verantwoorde invulling te geven aan het Alzheimer Café.

Vanuit de organisatie willen zij laten weten dat ze er voor iedereen zijn in deze periode. Wie behoefte heeft aan een luisterend oor kan zeven dagen per week contact opnemen met de Alzheimer Telefoon op 0800 5088. Deze is geopend van 09:00 uur tot 23:00 uur.

Degene die vragen heeft of behoefte heeft aan contact, kan mailen naar ijssel-vecht@alzheimer-nederland.nl. Hij of zij krijgt dan iemand van de werkgroep Alzheimer Café Zwolle.