Uurtje Cultuurtje met de Pauwergirls

ZWOLLE – Binnenkort presenteert Cultuurschip Thor een Zwols getint Uurtje Cultuurtje: ‘Muziek met een knipoog en een snufje theater’.

De Pauwergirls zijn drie muzikale vrouwen die met hun oude radio en petticoats door het land trekken en zingen in theaters en op festivals. Speciaal voor dit Uurtje Cultuurtje hebben zij een mooie theatervoorstelling in petto waar het muzikale plezier vanaf spat.

Oude radio

Aleid Borghardt, Jasmijn Utermark en Monique Huisman vormen de Pauwergirls. In een intieme voorstelling, boordevol herkenbare muziek en met een knipoogje naar vervlogen jaren brengen de Pauwergirls muziektheater rondom de oude radio uit 1952. Tijdens de voorstelling wisselen zij oudere nummers af met hedendaagse liedjes. Veel muziek, soms wat theater, een ontploffende radio (maar dat is nog geheim), soms wat chaos en alles komt op het juiste moment toch weer goed…

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 12 januari met de Pauwergirls begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,50. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24.