Verkoopdag Oude Ambachtschool

Verkoopdag bij DOAS

ZWOLLE – Traditiegetrouw (voor het 7e jaar op rij) ruimen de atelierhouders van DOAS in de eerste maand van het nieuwe jaar hun atelier op.

Dat leidt tot een grote verkoop van oud en nieuw werk, zonder tussenkomst van derden, rechtstreeks uit het atelier. Ook krijgt de bezoeker een goed beeld van de cursussen die zij houden. In de gangen op de begane grond en de eerste verdieping en in de ateliers staat alles uitgestald. De atelierhouders zijn zelf aanwezig voor een toelichting en de toegang is gratis.

Diverse disciplines

Schilders, meubelmakers, keramisten, illustratoren en meer; de groep atelierhouders binnen DOAS is bijzonder divers. Producten die zij maken worden op deze zaterdag aangeboden voor eerlijke prijzen. Bent u op zoek naar een uniek kunstwerk voor u zelf of om cadeau te geven, een illustrator voor de vormgeving van uw huisstijl? U bent welkom om onze producten en diensten te bekijken.

Bovendien wordt er binnen DOAS ook door veel atelierhouders les gegeven. Volgt u graag zang- of dansles, schilder- of tekenles, wilt u beeldhouwen of boetseren, stempelen of illustreren? In DOAS kan het allemaal; bekijk het diverse aanbod, u kunt zich direct inschrijven. Natuurlijk staat de koffie en thee voor u klaar en staan de atelierhouders u graag te woord. Tip: kom vroeg!

Informatie

Op zaterdag 25 januari 2020 staan van 11.00 tot 16.00 uur de deuren van De Oude Ambachtsschool (DOAS) aan de Mimosastraat 1 in Zwolle open voor publiek. www.doas.nl.