Wat gebeurt er achter de voordeur?

Hoe kan een ‘slachtoffer’ van huiselijk geweld vechten?

ZWOLLE – Anita Wix houdt binnenkort een lezing over huiselijk geweld. Voor veel kinderen, vrouwen en mannen is het niet vanzelfsprekend om een veilig huis te hebben. Om ‘heerlijk’ naar huis te gaan na een werk- of schooldag. Ze weten nooit wat ze achter de voordeur aantreffen.

Beeld

Deze lezing geeft, met een authentiek verhaal, een eerlijk en duidelijk beeld over huiselijk geweld. Naast huiselijk geweld gaat het verhaal ook over moed, kracht en doorzettingsvermogen. Hoe kan een ‘slachtoffer’ van huiselijk geweld ervoor vechten dat zijn/haar geluk nooit meer zal afhangen van de omstandigheden?

Anita Wix

Anita Wix geeft lezingen en workshops bij onder andere de politie, hogescholen en universiteiten. Na haar lezing in december 2013 bij het landelijke politiecongres werd Anita uitgenodigd als gast bij RTL Late Night waardoor het onderwerp ‘huiselijk geweld’ veel aandacht kreeg.

De lezing is op 12 november 2019 van 19.30-21.00 uur bij Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes te Zwolle. De entree is gratis, wel graag kaarten reserveren via stadkamer.nl