Wereldberoemd sprookje Peter Pan komt naar Zwolle

Vlieg tijdens de voorstelling mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan

ZWOLLE – Peter Pan is de nieuwe familiemusical van Theater Terra en is naast Kikker en het Avontuur dit seizoen te zien van januari tot en mei 2020 in Nederland en Vlaanderen.

Vlieg tijdens de voorstelling mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan. Peter Pan is van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin.

Op zondag 9 februari om 14:00 uur vliegt Peter Pan naar Schouwburg Odeon in Zwolle. Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.theaterterra.nl.

Over Theater Terra

Theater Terra maakt al meer 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer, De Kleine Zeemeermin en Aladdin. Naast Peter Pan is dit seizoen ook Kikker en het Avontuur van Theater Terra in heel Nederland en Vlaanderen te zien.

Spelers Anouk Snel, Sjors Arts, Willianne Liemborg, Karin van Vliet en Jarno Korf. Makers Naar het toneelstuk van: J. M. Barrie | Script & liedteksten: Marc Veerkamp | Muziek: Fons Merkies | Regie: Wesley de Ridder | Poppen-, decor- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | Geluidsontwerp: Erwin van den Broek | Lichtontwerp: Wannes van der Veer | Producent: Michiel Morssinkhof