Wereldse Zomermarkt Frion

De Molenkamp staat midden in de maatschappij door de verkoop van mooie producten voor zowel buurtbewoners als bedrijven

ZWOLLE – Het is bekend in Dieze-Oost en omstreken: de jaarlijkse zomermarkt van Frionlocatie De Molenkamp. Het thema is dit jaar: wereld. Kom langs voor prachtige, trendy, zelfgemaakte artikelen als kussens met een wereldkaart op de stof en nog veel meer. En natuurlijk voor de gezelligheid!

Leuke spullen voor in de tuin, planten, sieraden en woonaccessoires. Het is een greep uit de zelfgemaakte artikelen die cliënten van de Molenkamp gaan verkopen. Natuurlijk is er, zoals ieder jaar, ook een verloting. Tijdens de gezellige middag is er muziek en uiteraard is er allemaal lekkers te koop. Cliënten van de Appelfabriek (ook al zo’n begrip) hebben heerlijke koekjes en taarten gebakken.

Midden in de maatschappij

De Molenkamp staat midden in de maatschappij door de verkoop van mooie producten voor zowel buurtbewoners als bedrijven. De Molenkamp levert op maat. Bedrijven evenals particulieren kunnen er terecht voor persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken en halffabricaten. De Appelfabriek is onderdeel van De Molenkamp en maakt diverse taarten en koekjes.

Leren en ontwikkelen

Frion biedt mensen met een verstandelijke beperking graag de kans om te leren en te ontwikkelen. Dit komt op meerdere manieren tot uiting. Dat zie je onder andere terug in de producten die je op de markt kunt kopen. Wees erbij!

Wat: Zomerse Wereldmarkt Waar: Frion De Molenkamp Molenkampsweg 1 Wanneer: woensdag 19 juni 2019 Hoe laat: 13.00 – 15.30 uur