Werkt diversiteit? Diversiteit werkt!

Club Cele houdt een Meet-Up over diversiteit bij Scania

ZWOLLE – Wie in een midden- klein bedrijf (MKB) werkt zou zeker aanwezig moeten zijn bij de Meet Up ‘Werkt diversiteit? Diversiteit werkt!’ bij Scania Zwolle!

Zwolle Pride

Tijdens de vier dagen durende Zwolle Pride houdt Club Cele in samenwerking met Zwolle Pride een Meet Up waarbij zij aandacht schenken aan de zichtbaarheid van verschillen én overeenkomsten op de werkvloer. Staat diversiteit op de agenda bij jouw organisatie? Laat je inspireren door de ervaringen van werknemers én werkgevers uit het MKB op 29 augustus!

Gemiddeld spendeert een mens 90.000 uren van zijn of haar leven op het werk. Het is daarom ontzettend belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Zwolle Pride wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen – ook op de werkvloer. Iedereen heeft immers het recht om te zijn wie hij of zij is en te houden van wie men wil.

Diversiteit op agenda

Hoe kun je diversiteit op de agenda van jouw bedrijf zetten? Vanuit de ervaringsverhalen van medewerkers uit het MKB gaan we het gesprek aan over dit thema in regio Zwolle.

Te gast zijn: Marco Altena en Cynthia Pallandt van Trainbow, de roze personeelsvereniging van NS Laura van Beckhoven van Transgender Netwerk Nederland Jelle Weever, voorzitter MKB Nederland – Regio Zwolle. Zij maken zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat. HR Manager Betsie Grube en Richard van Hoogwaarden, lid van de Zwolle Pride werkgroep en Hoofd opleiden en trainen bij Scania Rene de Heer, wethouder gemeente Zwolle Luuk van den Bosch en Evita Keulen, LHBTI-Beleidsmedewerkers van gemeente Zwolle Niek lá Mon, voorzitter Stichting Zwolle Pride.

Locatie

Scania Zwolle ziet verschillen en diversiteit als mogelijkheden en daagt elkaar uit om beter samen te werken. Scania Zwolle is daarom de perfecte host voor ‘Werkt diversiteit? Diversiteit werkt!’ en is partner van Zwolle Pride.

Club Cele | Werkt diversiteit? Diversiteit werkt! | i.s.m. Zwolle Pride vindt plaats op donderdag 29 augustus 2019 om 13.00 uur op locatie bij Scania Zwolle [Russenweg 5, 8041 AL Zwolle].

Club Cele

Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Elke dinsdag is er een programmering: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema’s, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gooitske Zijlstra via redactie@clubcele.nl. Bekijk de volledige programmering van Club Cele op www.clubcele.nl Aanmelden kan gratis via: bit.ly/2XqkDrC