Zomerprogramma 2020 Stadkamer

Stadkamer heeft een leuk en inspirerend zomerprogramma met: Street art,  Tafelgasten, zomerlezen en meer

ZWOLLE – Je hoeft je deze zomer niet te vervelen! Stadkamer heeft een leuk en inspirerend zomerprogramma met: Street art,  Tafelgasten en zomerlezen.

Kom jij ook? Houd hun website en social media in de gaten voor nog meer informatie.

Street art

De zomermaanden juli en augustus staat bij Stadkamer in het teken van straatkunst: grote en kleine kunst op, van, in én over de straat. Van de beroemde Zwolse straatkabouter tot botanisch stoepkrijten. Je hebt de stad nog nooit zo bekeken. We nemen je mee op pad in de stad langs de meest bijzondere graffiti-werken, organiseren workshops waarmee jij jouw eigen straat kan omtoveren tot een heuse buitengalerie (straatgalerie), speuren naar poezie, beklimmen de Suikerberg op zoek naar sprookjes, sturen je op pad met Geocache en geven straatkunstenaars een podium om de ontwikkeling van straatkunst te illustreren. 

Tafelgasten – oprechte gesprekken over grote en kleine dingen


Ook starten we deze zomer met Tafelgasten! Bepaal je eigen thema, groot of klein voor jong of oud. Jij bedenkt het, wij helpen je! Een gesprek met gasten die jij zelf kiest, en zonder publiek. Elke keer een andere tafelheer- of dame die het onderwerp bepaalt. Wij helpen je om de tafelgasten te benaderen en het onderwerp goed voor het voetlicht te krijgen. Op een laagdrempelige en spontane manier kunnen zo diverse onderwerpen aan bod komen over passies, interesses en actuele ontwikkelingen.

Zomerlezen


We zouden Stadkamer niet zijn als we geen aandacht zouden hebben voor boeken en lezen. Kinderen kunnen deze zomer weer meedoen aan zomerlezen. Vul het formulier op de site in en vertel ons welke boeken jij leuk vindt. Je krijgt van ons bericht wanneer je je tasje vol boeken kunt ophalen. Lekker lezen deze zomer!

Tijdens de zomervakantie:


– Starten ze met de Grote Stadstoepkrijtwedstrijd!
– Houden ze elke dinsdagavond een wandeling
– Is er elke woensdag en vrijdag een kinderactiviteit
– Vindt op woensdagavond ‘Tafelgasten’ plaats
– Delen ze via social media boekentips van de Stadkamer medewerkers

De activiteiten vind je hier. https://stadkamer.nl/nieuws/378/zomerprogramma-2020.