Zomerschool Lyceo op diverse plekken in Zwolle

In Zwolle werkt Lyceo zomerschool samen met het Meander College en Gymnasium Celeanum

ZWOLLE – Lyceo Zwolle, zomerschool – Meander College

Meander College- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Zwolle werkt Lyceo samen met het Meander College. Deze school ligt in de Aa-Landen, het adres is Dobbe 37. De vestiging van Lyceo bevindt zich in het schoolgebouw. Alle leerlingen zijn welkom om begeleiding te volgen bij Lyceo Zwolle, ook als je niet op het Meander College zit. Dit geldt voor al hun diensten, zoals huiswerkbegeleiding en bijles. Zij zijn elke werkdag geopend tussen 14.00 en 18.00 uur. Bijlessen en coachsessies kunnen in sommige gevallen ook buiten de vaste openingstijden worden gegeven.

Valerie Fijma

VESTIGINGSCOÖRDINATOR

Valérie Fijma is vestigingscoördinator op het Meander College in Zwolle. Zij is afgestudeerd als docente Frans aan de Hogeschool Utrecht. Dankzij deze studie heeft zij veel ervaring op mogen doen binnen het onderwijs. Ze vindt het belangrijk dat de leerling het beste uit zichzelf kan halen, en zich kan ontwikkelen in een prettige en positieve leeromgeving. Geen enkele leerling is hetzelfde, samen met haar team zorgt zij daarom voor een plan op maat om leerlingen te helpen op een manier die bij hem of haar past. Hierbij is het van belang nauw samen te werken met zowel de ouders als de docenten.

Huiswerkbegeleiding in Zwolle

We maken voor de huiswerkbegeleiding gebruik van een zeer ruim en licht lokaal. Voor de bijlessen en coachsessies wijken we uit naar andere lokalen of gespreksruimtes in de school. Op die manier werk je rustig en ongestoord. Behalve deze diensten bieden we ook basisschoolbegeleiding, examentrainingen en een intensieve vorm van begeleiding tijdens het examenjaar.

Enthousiast

Het team van Lyceo Zwolle bestaat uit een groep enthousiaste begeleiders met elk hun eigen kwaliteiten. Ze werken aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid. Dit doen ze bijvoorbeeld door iedereen actief te laten oefenen met plannen en te leren hoe je zelf antwoorden kan vinden op vragen over de leerstof. Vestigingscoördinator Zerina Breuker leidt het team en deze vestiging. Zij onderhoudt ook het contact met de rector, mentoren en andere betrokkenen binnen de school. Op die manier werkten ze samen met de school aan het verbeteren van je resultaten.

Kom gerust een kijkje nemen bij hen, of neem contact op via e-mail of telefoon om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. www.lyceo.nl.

Ook bij het gymnasium Celeanum in Zwolle.