Zwolse adviseur strijdt tegen groeiende winkelleegstand


Bron: #BerrytenHoven / foto: Beheerder
ZWOLLE – Zwollenaar Berry ten Hoven verbindt de lokale middenstand met consumenten en verenigingen. Via AVG-proof oplossingen worden deze partijen online samengebracht om de verdere achteruitgang in onze winkelstraten tegen te gaan en de sociale en economische leefbaarheid te verhogen. Ook de lokale werkgelegenheid is daarbij gebaat.

De achterliggende gedachte is om een win-win situatie te creëren. Volgens Ten Hoven ontstaat er een mooie samenhang tussen middenstanders, consumenten en verenigingen. Kleine ondernemers kunnen met gerichte online acties de lokale consumenten weer bereiken waardoor zij in hun stad weer gezelliger winkelen in een straat zonder leegstaande winkelpanden.

“Verenigingen hebben de lokale ondernemers weer hard nodig voor sponsoring. De leden hechten belang aan het voortbestaan van de club en kunnen dus maar beter lokaal hun inkopen doen”, aldus Ten Hoven. Leegstandgroei een halt toeroepen.
Ten Hoven wil de Zwolse economie helpen. Samen met consumenten, middenstand en verenigingen wil hij opboksen tegen de groeiende e-commerce giganten die grote verliezen kunnen lijden en de lokale middenstand verzieken.

Ten Hoven roept Zwolse ondernemers en verenigingen op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan door te mailen naar info@mediastory.nl of door te bellen naar 06 145 12 773.