Zwolse theaters start kaartverkoop

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen in de Zwolse Theaters start weer

ZWOLLE – De kaarten voor theatervoorstellingen in seizoen 2019/2020 bij Zwolse theaters gaan in de verkoop. Onder andere Theo Maassen, Bert Visscher, Tineke Schouten, Najib Amhali, BLØF, De Lama’s en de musical Annie staan het komende jaar op de podia van Zwolse theaters.

Café Foyé in Schouwburg Odeon is zaterdag vanaf 08.00 uur geopend voor de kaartkopers. Deze zijn al vroeg aanwezig zodat de bezoekers al direct kaarten kunnen kopen. De afgelopen jaren stonden de eerste kaartkopers vanaf 07.00 uur ’s ochtends al te wachten. Het decor was de schouwburg aan de Blijmarkt. Ook dit jaar zal men de eerste bezoekers weer ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Kijkje

De bezoekers kunnen kaarten kopen voor voor voorstellingen, maar ook voor een rondleiding door schouwburg Odeon. Dit is op zaterdagochtend. Tevens kan men een kijkje nemen achter de schermen bij de techniek in de Dommerholtzaal. Altijd al willen weten wat een directeur van een theater doet, hoe een internationale voorstelling geboekt wordt of hoe een lichtplan wordt ingehangen? Directeur Rob Zuidema en medewerkers van Zwolse theaters zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen van bezoekers. De band Cousin Hatfield zal zorgen voor livemuziek in de foyer om het wachten te verzachten.

De kaartverkoop start zaterdag 25 mei om 10.00 uur via de website, telefonisch en aan de kassa in Café Foyé in Schouwburg Odeon.

Meer informatie over de programmering is te vinden op de website van Zwolse theaters: www.zwolsetheaters.nl