Online BioKennisWeek vervangt Biobeurs 2021


ALGEMEEN- Er wordt en Biobeurs gehouden van 18 tot en met 22 januari 2021. De Biobeurs 2021 schakelt om naar een online event genaamd BioKennisWeek.
Dit kennisoverdracht platform zal de Biobeurs, die in dezelfde week gehouden zou worden, vervangen. De organisatie van de Biobeurs geeft te kennen dat het gezien de huidige omstandigheden op het gebied van corona, niet meer het gevoel heeft de Biobeurs op een verantwoordelijke manier te kunnen organiseren.

Met de BioKennisWeek biedt de organisatie in 2021 een online platform waarbij kennisoverdracht en online ontmoeting voorop staan. De fysieke Biobeurs schuift door naar 2022.
Het doel van deze week is om de biologische sector te verbreden, verdiepen en verbinden. Bionext organiseert deze BioKennisWeek met partners uit de hele keten en vele aanverwante partijen. Samen gaan we op zoek naar de oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan.

De BioKennisWeek nodigt u van harte uit om úw bijdrage te leveren. Dit kan online via de Biobeurs website. www.bio-beurs.nl.
Dit kan tot en met 30 oktober 2020.