Weeshuis steunt Zwolse jongerenprojecten met 31 mille

#
ZWOLLE- In de een-na-laatste ronde van dit jaar deelt het bestuur van #stichting Het Hervormd Weeshuis Zwolle geld uit aan dertien Zwolsejongerenprojecten.


Vijf keer per jaar kan iedereen –van particulier tot stichting, vereniging, etc. –een aanvraag indienen. Christelijk, moslim of niet gelovig, het maakt niet uit. Zolang de bijdrage maar ten goede komt aan de ontwikkeling van jongeren tot en met 25 jaar. Het bestuur is met name enthousiast over twee projecten met een vernieuwend en eigentijds karakter.
In het licht van 75 jaar vrijheid in Overijssel in 2020 ontwikkeltwerkgroep Geocache van Stadkamer een speels onderwijsprogramma voor de groepen zeven en acht van de basisschool.

In april/mei 2020 ligt daarom op negen verschillende plekken in de stad een cache verstopt die is gelinkt aan een verhaal over een persoon of gebeurtenis uit de Tweede Wereldoorlog.En Stichting Theatergroep De Jonge Honden IIontwikkelt de familietheatervoorstelling ‘De Kleine Vrede’ over de zinloosheid van oorlog. Deze voorstelling wordt op 27 tot en met 30 december a.s. twaalf keer gespeeld in het kleinschalige Perrontheater.
heeft men u ook een duurzaam en eigentijds project maar lukt het net niet om de financiën rond te krijgen?

Doe een check op onze website www.hervormdweeshuiszwolle.nl om te zien of men in aanmerking komt voor een bijdrage. Men kan nog tot maandag 24 november a.s. 17.00 uur een aanvraag indienen voor de laatste beslis ronde van 2019.
Giften zijn bestemd voor duurzame en eigentijdse projecten die de deuren openen voor de lokale jeugd en het verschil maken. informatie via : www.hervormdweeshuiszwolle.nl