Winterconcert met Melissa Venema en Double Four!!

Op 22 februari geven Melissa, Double Four, Julian Koenen( trompettist en leerling van Melissa), Dub de Vries( orgel) en Ruud Luttikhuizen (piano) samen een heel gevarieerd concert in de Sint Andreaskerk in Hattem

ZWOLLE – Zaterdagavond 22 februari om 20.00 uur geven Melissa Venema en Double Four uit Hattem een Winterconcert in de Sint Andreaskerk in Hattem. Melissa is trompettist uit Zaandam en Double Four is een dubbel mannenkwartet.

Melissa Venema

Melissa Venema speelt al vanaf haar 8e jaar trompet. Op de leeftijd van 10 jaar slaagde zij voor het toelatingsexamen van de jong Talentklas van het “Conservatorium van Amsterdam”. Toen ze 11 jaar was produceerde zij haar eerste CD “Melissa voor U” met religieuze muziek. Daardoor draagt zij haar geloof door de muziek uit. Op haar 13e speelde zij al samen met Andre Rieu en zijn Johan Strauss Orkest. Daar heeft ze in totaal 14 keer mee op mogen treden. Als soliste heeft ze ook al veel van haar laten horen. Van het spelen tijdens het North Sea Jazz festival tot zes keer toe in de Royal Albert Hall in Londen. Kortom een getalenteerde jonge trompettiste die prachtige klanken laat horen met haar trompetspel .

Double Four

Het dubbel mannenkwartet Double Four bestaat uit 8 mannen waarvan er 6 neven van elkaar zijn. 5 jaar terug zijn zij begonnen als gelegenheidskoor, dit beviel zo goed dat het achttal heeft besloten om verder te gaan. Double Four treed vaak op in kerkdiensten en bijeenkomsten. Zij zingen hoofdzakelijk geestelijke liederen (a capella) en op deze manier willen zij , net als Melissa hun geloof uitdragen.

Bevrijdingsconcert

Melissa en Double Four hebben elkaar 5 mei 2019 ontmoet tijdens het bevrijdingsconcert in Epe waar zij beiden op mochten treden. Er was daar direct een goede klik tussen Melissa en Double Four. Zo hebben zij contact gehouden en dit resulteerde in een gezamenlijk optreden in Zaandam met onder andere Marco Bakker ( opera zanger).

Sint Andreaskerk

Op 22 februari geven Melissa, Double Four, Julian Koenen( trompettist en leerling van Melissa), Dub de Vries( orgel) en Ruud Luttikhuizen (piano) samen een heel gevarieerd concert in de Sint Andreaskerk in Hattem.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open om 19.30 uur. Kaarten kosten €15,- inclusief een drankje. Deze kan men reserveren via info@doublefour.nu. Dan liggen de kaarten 22 februari klaar bij de kerk waar men deze contant kan afrekenen. ( is geen pin aanwezig)