ZomerVISkaravaan in Raalte

Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. (foto: Frank van der Burg)

ZWOLLE – Ben jij gek van sportvissen en jonger dan 15 jaar? In samenwerking met hengelsportvereniging Raalte wordt een supergaaf VIS-event gehouden op WOENSDAG 12 Augustus 2020 aan viswater De Drostenkamp in Raalte. Deze dag is onderdeel van de zomerVISkaravaan.

Het event duurt van 10:00 tot 15:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt.De organisatie zorgt voor hengel, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Strijden met de grootste vissen!

Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in juli en september een aantal super gave vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Inschrijven

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle visdagen is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen kinderen zich ook per locatie inschrijven voor deelname.

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan krijgt u bij Alisha Hansma van Sportvisserij Nederland (030-6058429).